Lær mig at kende

Iben Lindell

Jeg er 40 år og bor i Grenå sammen med min kat Joey. Jeg er oprindeligt uddannet i butik og derefter logistikassistent. Jeg fandt dog hurtigt ud af, at min interesse lå i at arbejde med mennesker og at bruge min krop.

Siden 2006 har jeg uddannet mig til massør, personlig træner, kostvejleder, mindfulness underviser, yoga lærer og vanecoach. Jeg har løbende fyldt på med kurser indenfor holdtræning, behandling og coaching.

Mine diplomer:


Vane coaching kursus ‘Evidensbaseret Ernæring’.

BullshitFri-logo

Evidensbaseret ernæring diplom »
Vane Coach diplom »
Yin Yoga bevis »
Mindfulness instruktør bevis »

Lykkelig indeni

Vi har alle vores mentale og følelsesmæssige udfordringer og jeg har også mine. Det er dem der, gennem årene, har fået mig til at interessere mig mere og mere for mennesket som helhed og ikke kun kost og træning. Sundhed og velvære er på alle planer, ikke kun fysisk. Jeg indså at uanset hvor god min form var, hvor sund min kost var, hvor slank jeg var eller ikke var, så skal lykken komme indefra. Den følelse af at være lykkelig indeni, at slutte fred med mig selv og min krop, uanset min vægt og form.

Sund livsstil er for mig:

At bruge min krop på en måde som for mig er sjov og effektiv men med respekt for og kærlighed til min krop. At finde balancen i at spise al slags mad og ikke benægte mig selv noget. At møde alle sider af mig selv med venlighed, kærlighed og accept. Jeg siger ikke det er nemt, men jeg øver mig.

Jeg ønsker at inspirere og motivere andre til at passe på sig selv, både fysisk, mentalt og følelsesmæssigt. Fordi jeg ved, at venlighed og kærlighed til dig selv, er fundamentet for et godt liv.

Undervisning

Jeg tilbyder yoga, mindfulness, vanecoaching, kostvejledning og øreakupunktur. Læs mere om hver enkelt emne, ved at klikke dig ind på dem øverst på siden.

Jeg kan bookes til oplæg/undervisning til private eller arbejdsarrangementer.