Lær mig at kende

Iben Lindell

Jeg er 43 år og bor i Grenå.

I 2012 startede jeg selvstændigt som personlig træner og kostvejleder. Det gik dog hurtigt op for mig, at kostplaner og træningsprogrammer ikke var løsningen på problemerne, hverken for mig selv eller for mine klienter.

Her startede min egen personlige rejse med mindfulness og yoga, og langsomt smeltede mit privatliv og arbejde sammen. Mit ønske med mit arbejde er, at give det til andre, som jeg har aller mest brug for selv; nemlig evnen til at kunne give sig selv forståelse, medfølelse og omsorg.

Siden 2010 har jeg uddannet mig til massør, personlig træner, kostvejleder, mindfulness underviser, yoga lærer og vanecoach. Jeg har løbende fyldt på med kurser indenfor holdtræning, behandling og coaching.

Mine diplomer:


Vane coaching kursus ‘Evidensbaseret Ernæring’.

BullshitFri-logo

Evidensbaseret ernæring diplom »
Vane Coach diplom »
Yin Yoga bevis »
Mindfulness instruktør bevis »

"Yoga stillingen er ikke målet
At blive smidig er ikke målet.
Målet er sindsro.
Balance
At slutte fred med dig selv og din krop."

Sund livsstil er for mig:

At bruge min krop på en måde som for mig er sjov og effektiv men med respekt for og kærlighed til min krop. At finde balancen i at spise al slags mad og ikke benægte mig selv noget. At møde alle sider af mig selv med venlighed, kærlighed og accept. Jeg siger ikke det er nemt, men jeg øver mig.

Jeg brænder for at inspirere andre til at passe på sig selv, både fysisk, mentalt og følelsesmæssigt. Fordi jeg ved, at venlighed og kærlighed til dig selv, er fundamentet for et godt liv.

Undervisning

Jeg tilbyder yoga, mindfulness, og Nada øreakupunktur. Læs mere om hver enkelt emne, ved at klikke dig ind på dem øverst på siden.

Jeg kan bookes til oplæg/undervisning til private eller arbejdsarrangementer.