Mindfulness

Få hjælp til stress og depression med mindfulness i Grenå

Mindre stress. Mere nærvær. Større livsglæde. Mindfulness kan gennem meditation, åndedrætsøvelser og blide bevægelser træne hjernen til at udvikle en stærkere koncentrations- og fokuseringsevne og forbedre kontrollen over egne tankemønstre og følelser. Dermed kan mindfulness være med til at træne vores tilstedeværelse i nuet og give slip på unødvendige bekymringer om fortid og fremtid.

Mindfulness stammer oprindeligt fra buddhismen og har især fundet vej til vesten
i forbindelse med håndtering og behandling af stress og depression. Mindfulness er en træningsteknik, der styrker opmærksomheden og rent fysisk påvirker centralnervesystemet.

Mindfulness giver bevidst nærvær

Jeg er uddannet indenfor mindfulness og yoga og har mit eget yoga studio i Grenå. Jeg har arbejdet med yoga siden 2010 og med mindfulness siden 2014. Jeg plejer at beskrive mindfulness som bevidst nærvær – den form for tilstedeværelse, der kommer af at være opmærksom på det, der er i nuet, uden at dømme eller vurdere.

Mindfulness giver en øget indre ro, forebygger og reducerer stress, forebygger depression, giver overskud og glæde, større selvindsigt samt skaber bevidsthed om egne tankestrømme.
Gennem mindfulness optræner du en evne til at være i det, der allerede er og opøver en indre accept af tingenes tilstand.

Pris

Individuelle mindfulness coaching sessioner á 45 min (incl. mp3 filer med guidede meditationer til hjemme-arbejde)

Priser:

1 session – 500 kr (varighed ca 55 min)
3 sessioner – 1.300 kr (varighed ca 45 min)

NB: Ved afbud senere end 24 timer før din aftale, betaler du 50% af beløbet. Ved udeblivelse uden afbud, betaler du fuldt beløb.

Uddannelser og kurser

Mindfulness underviser v. At Work skolen 2014.

Mindfulness anvendes for:

  • Forebyggelse/reducering af stress
  • Forebyggelse/reducering af negative/depressive tanker
  • Håndtering af kroniske smerter
  • Håndtering af angst
  • Øget indre ro og nærvær
  • Overspisning
  • Rygestop
  • Bedre nattesøvn

Tidligere deltagere har udtalt

“Jeg er super glad for dine kurser, jeg er kommet så meget igang med at bruge mindfulness i hverdagen og meditationerne.
Håber ikke det forstyrrede at jeg blev meget rørt under første meditation idag, det var virkeligt svært for mig at styre og overvejede at gå, men så siger du jo at man skal være modig. Jeg blev bare pludseligt så rørt og taknemmelig over at ligge der og se vejen fremad med mere ro. Det var så befriende at slippe alt og bare være mig. Det var glædes tårer og jeg er så glad indeni. Tusind tak fordi du er så god til at få mig til at forstå og komme videre i mit liv på en lettere og mere nærværende måde. Er nok ikke i mål endnu, men mærker virkeligt tydelige ændringer allerede”.

Læs mere

“Personligt har kurset lært mig især 3 ting:
1. At undgå at stresse ved at tvinge tankerne tilbage på den igangværende opgave og “glemme” de ventende opgaver, til det bliver deres tur
2. At nyde nuet, vænne hjernen til at koncentrere sig om lige nu, og ikke i morgen. Fx nyder jeg nu synet af mine blomster i haven, hver gang jeg går forbi , og ikke mindst nyder jeg mange stjernestunder med mit lille barnebarn i stedet for at gøre al mulig andet, mens jeg har ham ! Dit eksempel med, at livet er en perlerække af begivenheder og ikke bare en række “opgaver”, der skal overstås, har gjort stort indtryk på mig og hjælper mig med at huske på, hvad der er vigtigst i livet!
3. At kunne være i negative følelser uden at skubbe dem til side. Fx blev jeg ret skuffet i ugen, fordi jeg ikke fik en bestyrelsespost i en forening. Jeg burde ikke være skuffet , for systemet er, at posterne skifter, så min hjerne sagde “pjat”, men skuffelsen blev. Tidligere ville jeg have skubbet den væk, hvorved den ville have ulmet.. Men så tænkte jeg på, hvad vi havde lært om at omfavne følelsen og meditere på den. Så jeg satte mig på gulvet og mediterede på, hvordan det føltes indeni, og bagefter var skuffelsen faktisk væk og erstattet af tilfredshed med den øgede fritid, den manglende post vil give-:) Det her var kun et lille bitte problem, men nu har jeg et værktøj også til store problemer, – det giver ro i sindet
Sammenfattede synes jeg, at mindfullness giver ro i sindet og lærer en at hvile i sig selv, – og hold da op hvor det føles godt!!!”

“Det hele var lige som lidt diffust i starten, lidt forvirrende og gav ikke rigtig mening. Men så, de sidste 2 uger, særligt den sidste undervisningsgang, der var det lige som om det hele smeltede sammen og gav mening. Det har givet mig mere ro i min hverdag, jeg stresser ikke så meget over alt det jeg gerne vil nå og opmærksomheden på mine tanker har gjort at jeg ikke bliver så opslugt af de negative tanker.”